17. julij 2009

Saeta Equina - Lipicanska barokna razkoš - Ljubljana 20.6.2009








SLO: V mesecu juniju je v Ljubljani potekal 1.mednarodni konjeniški festival Saeta Equina, v sklopu katerega je bil v soboto tudi lipicanski večer. Glavna zvezda tega večera je bil Lorenzo - leteči francoz s svojimi lipicanci. Nastopila pa je tudi hrvaška skupina z zgodbo lipicanska barokna razkoš iz kobilarne Džakovo - spremljevalne zvezde programa pa so bili borzoji iz psarn Wolkowo, PAllida in Ninochka's. Kako smo se zabavali skozi večer, si lahko ogledate na fotografijah, ki jih je poslal Tomislav Klemenčič ( HVALA ), in povem vam - toliko smeha na kupu pa že dolgo ne ! Hvala vsem za več kot prijeten in nepozaben večer !

ENG: 1st international horse festival Saeta Equina was held in June in Ljubljana. Part of this festival was also Lipizzaner evening, where the mail star was Lorenzo - the flying Frenchman. Also Group from Croatian Džakovo horse stable was part on this evevning , with baroque story. Stars of this show were also borzois from kennels Wolkowo, Pallida & Ninochka's. We REALLY had a fun, fantastic evening - how we enjoyed you can see on photos from Tomislav Klemenčič ( THANK YOU )! Thank you all for very nice & fun evening !

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

...absolutno eden boljših večerov z veliko smeha. Super smo se imeli!!

lp,

rozika :-)))))

Andreja Novak - Ninochka's pravi ...

Seveda - vse smo bile pretežno v temnem - Rozika pa je bila cela zveza :-))) samo krila so nam delala malo težav, ampak kot prave bejbe smo lahko opravljene več stvari hkrati :-))))