03. maj 2010

Special Club Show - Italian Club For Sighthounds - 1.5.2010- Padenghe - Lago di Garda, ITA

Greyhound BOB & BOS
Misteweave Makes it Looks Easy - "Breeze"
Shows are so exhausted !!!!!!

Sara - special Assistant :-)


By the Borzoi Ring

Parking place - almost 350 Sighthounds on the Show


SLO: V soboto 1.5.2010 je bila že tradicionalna razstava italijanskega kluba za hrte v hotelskem naselju West Garda Hotel - Padenghe del Garda. V čudovitem okolju je bilo na razstavo prijavljenih skoraj 350 hrtov - in tudi čudovito sončno sobotno vreme je pripomoglo k sproščenemu vzdušju.

Sodnica Maria Teresa Fasio Durando iz Italije je ocenjevala greyhounde in borzoje. Čestitke Varji in Breezu, ki sta z svojim nastopom osvojila sodnico in publiko in zasluženo osvojila 1. mesto v razredu zrelih ter naslov CAC ! BRAVO !!!!
Med borzoji je naslov BOB osvojil samec iz razreda prvakov Ch Russky Azart Dagon vzrediteljice in lastnice Marie Lazareve ( ITA ), naslov CAC je osvojil samec Ch Stepnykh Almazov Extraordinarius, pri psicah pa je CAC naslov in BOS osvojila psica Jelistaz Shamandalie lastnik Stefano Corvi Italija. Zoya je v razredu zrelih med 13 psicami osvojila oceno odllično.

Preživeli smo prijeten dan v družbi prijateljev - še enkrat hvala vsem za lep dan :-)


ENG: On Saturday May 1st traditional Meeting & Show of Italian Sighthound Club was held on beautifull place of West Garda Hotel at Padenghe del Garda. Greyhounds & Borzois were judged by Italian judge Maria Teresa Fasio Durando. CONGRATULATION to Varja & Breeze for achiving wonderfull result - winning open class and CAC title ! Bravo !

Among borzois BOB title went to Russky Azart Dagon ( breeder & owner Maria LAzarova- Italiy ) while CAC title went to Ch Stepnykh Almazov Extraordinarius. With females BOS and CAC went to Jelistaz Shamandalie - owner Stefano Corvi - Italia. Zoya was excellent on open class among 13 females.
We spend beautifull day between frieds - thank you all again :-)

3 komentarji:

Sarin BLOG pravi ...

tale rastava je pa bla kr dobra še poseben če si raznašalec kkšnih pasjih dukomentov al pa d jim daš
te platnice k sem jih js talal najbolš je pa k ti vsak italjan reče gracia al neki tazga:-))))

Anonimni pravi ...

Sara, prav nasmejiš me s svojimi komentarji :-)))....da si super asistentka si pa tudi že dokazala ko smo bili v Domžalah na vzrejnih pregledih ... 1A!
In pa še enkrat čestitke še tukaj Andreja, dobro ste nas zastopale v Gardi...super!

Andreja Novak - Ninochka's pravi ...

Hja, Nataša, po 20 letih razstav se prileže taka tajnica :-)) boš vidla :-))
Grazie per complimenti !

MOKRA ZABAVA NA COURSINGU - WET FUN ON COURSING

SLO: V soboto 25.08. so se 3 mušketirji iz D legla prvič preizkusili na coursingu. Bilo je mokro in zabavno. Dino in Duki sta se odlično o...