23. oktober 2012

SE OPROŠČAMO ZA MALO ZAMUDE - SORRY FOR NOT BEIING UPDATING BLOG :-)

SLO:  Poletje je mimo - sploh ne vem kdaj- smo že skoraj na pragu zime!  Kljub vsemu, da se je vse tako hitro odvrtelo, se je zgodilo kar nekaj "pomembnih" stvari - od tega, da smo pridobili novega 4 - nožnega člana, do tega, da sem pristala v bolnici in bila urgentno operirana na slepiču,... pa še kaj bi se našlo :-)
čez poletje se je pa tudi  garalo - takole je nastala oaza za posedanje pri potoku :-) Vrtnice niso moje - so pa posajene in upam, da bodo nekoč take, kot na slikah, ki sem jih posnela v Italiji :-)

ENG:  Summer is over - just do not now when its gone - and winter is almost here ! Everything went so fast - but also som " important " things happened :-) We have new  4 leg fammily member, I was urgently operated in hospital ( apendix )...... and we could  find some more :-))

But Summer was also hard working - we build new sitting and relaxing area by our creak:-)
Roses on photos are not mine ( I took photos in Italy this sumer ), but they are planted and hoping to look like this in a few years :-)

                                   Tlakovana površina, kjer bo prostor za mizo in klop - pawing area where will be sitting & relaxing place


Ni komentarjev:

Jesenska pripoved v naši dolini - Legend of the fall in our valley

  SLO : jesen je letos radodarna z barvami in topla - kljub temu, da smo ponovno v "lock downu" zaradi korone.  Po pravici - komaj...