17. avgust 2010

Weekend in Grafenegg, Austria - EuroSighthound 2010

GrafeneggShow place
BIS ring Junior Class - Saturday

Next EuroSighthoud Winner Show - Italy 2011


BIS EuroSighthound Winner 2010
one of the BIS awards

BOB Sunday - Ch Dober Kopp Panon Virag


BOB EuroSighthound Winner - Saturday Ch Kuskaya's GeishaSLO: Vikend 14. in 15. avgusta smo preživeli v Avstriji, kamor smo se z Vido ( Petiit BIS sponzor) in Zoyo odpravile na EuroSighthound Winner 2010 ( sobota ) in nedeljsko klubsko razstavo avstrijskega kluba za hrte. Razstava je potekala v čudovitem parku grajskega posestva GRAFENEGG, ki slovi po znamenitem glasbenem festivalu. V obeh dneh je bilo v katalogu 35 borzojev. Prvi dan je sodila ga. Gabrielle Schroeter iz Nemčije - Zoya je v razredu zrelih psic dosegla odlično 2. mesto in R. CAC. BOB je postala Ch Kuskaya's Geisha. V nedeljo je sodil sodnik iz Francije - g. Gruenheid. Zoya je osvojila 1.mesto v razredu zrelih psic in naslov CAC, BOB pa je ponovno pripadel psici - tokrat iz razreda veteanov Ch Dober-Koppp Panon Virag.

ENG: Weekend in August - 14. & 15 th we enjoy in Austria, where togerther with Vida ( Petiit was sponsor of BIS ) and Zoya were traveling to Eurosighthound Winner Show 2010, which was held in Austria, in a beautifull park on GRAFENEGG estate. It was 35 borzois in catalogue - both days. First day - Saturday EuroSighthound Show judge was Mrs. Gabrielle Schroeter from Germany: Zoya was Ex 2 and R.CAC in open class, BOB went to Champion bitch Ch Kuskaya's Geisha. Next day on Club Show the judge was Mr. Gruenheid from France. Zoya won open class and CAC title, BOB went to another female - Winner of veteran Class Ch Dober - Kopp Panon Virag.

1 komentar:

Sarin BLOG pravi ...

uullllaaaaalllllaaaaa,tuki pa js nisem bla s tabo škooooodddaaaa...

PRVI SNEG TE ZIME !!! FIRST SNOW OF THIS WINTER!!!

 SLO: Končno smo ga dočakali 👌  In taki zimski dnevi bi bili lahko večkrat na sporedu 😁Ne rabimo iti daleč na sprehod, pri nas je lepo ! ...