01. december 2008

Specialna razstava za hrte CAC ZAGREB - Special Sighthound Show CAC ZAGREBSLO: V petek 28.novembra je bila v Zagrebu specialna razstava za hrte- sodnik Tomasz Borkowski iz Poljske. Na razstavi sta se odlično odrezali Zoya in Vida :-) Zoya je v razredu od 6 - 9 mesecev med 3 psičkami osvojila 1.mesto, v zaključki BIS pa še R.BIS v razredu od 6 - 9 mesecev ! Hvala Vidi za pomoč, Nataši in Anni pa za fotografije. Doma smo v snežnem metežu ponosno čakali, da pridete domov :-)

ENG: On Friday November 28th, in Zagreb CAC Special Sighthound show was held. Judge was Tomasz Borkowski from Poland. Exellent results from Zoya & Vida :-) Zoya was 1st in 6 - 9 months class ( 3 females entered ), and she was R.BIS in the same class ! Thank you Vida for help & support, and thank You Nataša & Anna for photos. We waited at home in a snow storm to you return safely at home :-)

Ni komentarjev:

Jesenska pripoved v naši dolini - Legend of the fall in our valley

  SLO : jesen je letos radodarna z barvami in topla - kljub temu, da smo ponovno v "lock downu" zaradi korone.  Po pravici - komaj...